De Landjwaer is een kleinschalig gemeenschapshuis voor buurt gerelateerde activiteiten en verenigingen in de wijk Ophoven-Beekdal-Craaveld-Tuin van Gulik.

Heeft u een evenement, vereniging of buurt gerelateerde activiteit of informatie bijeenkomst, dan kunt u bij ons terecht.

De Landjwaer is voorzien van diverse moderne zaken die uw vergadering of cursus nét dat beetje extra geven. Diverse stichtingen, verenigingen en organisaties gingen u al voor.

Uiteraard kunt u gebruik maken van de bar en de keuken voor koffie/thee/fris/getapt pils.

Ook is het gebouw voorzien van modern en schoon sanitair dat desgewenst kan worden beheerd door een toiletdame tijdens een (grote) activiteit.

Wij werken samen met diverse cateraars die uw activiteit kunnen voorzien van een warm en/of koud buffet.

 

Bezoek ons ook op Facebook

Ondanks alle aan de samenstelling van deze website bestede zorg, kan noch de webmaster, noch delandjwaer.nl en de hostprovider aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade of nadeel die zou kunnen ontstaan uit enige fout (in de ruimste zin van het woord) die op deze website zou kunnen voorkomen! U kunt aan de gegeven informatie geen rechten ontlenen.

Copyright © 2008 - 2022, delandjwaer.nl. De informatie op delandjwaer.nl is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Elke vorm van herpublicatie van (een deel van) de inhoud van delandjwaer.nl zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van delandjwaer.nl is nadrukkelijk verboden!

Mocht u op deze website een fout aantreffen, zoals bijvoorbeeld een link die niet werkt, laat het mij dan even weten. Stuur een e-mailbericht naar de webmasterDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
.

Delandjwaer.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites.

 

Adresgegevens:

Gemeenschapshuis de Landjwaer

Landweringstraat 112

6133 AJ Sittard

E-mail:

WWW: www.delandjwaer.nl

Tel 06 3308 9229

 

Routebeschrijving om de Landjwaer met de auto/fiets te bereiken

Komt u over de Rijksweg sla dan bij de Geuweg af richting Ophoven. Rechtsaf komende vanaf Geleen, linksaf komende vanaf Sittard-Centrum.

Sla de 2e straat rechtsaf de Landweringstraat in. Aan het einde van de straat is een parkeerplaats waaraan de Landjwaer ligt.

 

Routebeschrijving om de Landjwaer met de bus te bereiken

Stap uit bij halte Rijksweg Zuid t.h.v. aanhangerverkoop Roland Knops.

U kunt tussen de gele huizen door Ophoven in lopen waarbij u op de Kromstraat uit komt. Loop vanaf de Kromstraat links langs de kerk door en u staat recht voor de Landjwaer.