Landweringstraat 112, 6133AJ Sittard

Feesten of evenementen

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Contact opnemen  

Blijf op de hoogte en volg ons op social media voor het laatste nieuws en updates!

Feesten of evenementen

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van onze locatie, waar we openstaan voor diverse groepen buiten de wijk. Organiseer sociale, culturele, recreatieve, sportieve en zakelijke activiteiten, cursussen en workshops in een inspirerende omgeving.

Verjaardag

Verjaardag

Vier uw verjaardag in stijl op onze feestelijke locatie. Geniet van een onvergetelijke verjaardag met vrienden en familie, omringd door onze gastvrijheid en gezellige ambiance.

Doopfeest

Doopfeest

Vier de doop van uw kind in stijl op onze mooie locatie. Geniet van een onvergetelijk doopfeest met onze gastvrijheid en faciliteiten.

Geboortefeest

Geboortefeest

Vier de geboorte van uw kind met een gezellig en informeel feest op onze speciale locatie. Geniet van een onvergetelijk geboortefeest in een ongedwongen sfeer met onze warme gastvrijheid en uitstekende voorzieningen.

Communie

Communie

Kom en vier de eerste Heilige Communie van uw kind in ons gemeenschapshuis! Wij bieden een prachtige locatie voor uw speciale dag. Onze ruime zaal is perfect voor het hosten van een feestelijke bijeenkomst na de ceremonie. Neem contact met ons op om te reserveren.

Koffietafel

Koffietafel

Bied uw dierbaren de nodige steun tijdens moeilijke tijden met een respectvolle koffietafel ter nagedachtenis. Onze locatie biedt een serene omgeving en persoonlijke service voor het organiseren van een gedenkwaardige koffietafel.

Jubileumfeest

Jubileumfeest

Vier uw jubileum in stijl op onze bijzondere locatie. Geniet van een onvergetelijk jubileumfeest met onze gastvrijheid en unieke sfeer.

Recepties

Recepties

Organiseer een geslaagde receptie op onze elegante locatie. Geniet van een sfeervolle ambiance en professionele service voor een memorabele ontvangst.

Image Alt

Bruiloften

Maak van uw bruiloft een onvergetelijke ervaring met onze sfeervolle ambiance en persoonlijke service. Ontdek de perfecte setting voor uw trouwdag bij ons.